07 juni Halmstad

Workshop: Så kommunicerar du med rörlig bild

Tid: 13:00 - 16:00

Helena Brunkman och Mats Strömqvist har ägnat hela sina yrkesliv åt den rörliga bilden. Från nyhetsjournalistik och underhållning i TV-världen till livestreamingar och filmproduktion för sociala medier, till att idag helt fokusera på utvecklingen av den enklaste filmen av alla – mobilfilmen, där de utvecklat appen Clipsk. En världsunik app där du enkelt redigerar mobilfilm och lägger grafik och undertext till din film.

Vi bjuder in dig till en energigivande workshop där Helena och Mats delar med sig av faktorerna bakom Clipsk framgång, du kommer få insikter om varför du skall använda rörlig bild i er marknadsföring och konkreta tips på hur du enkelt redigerar snygga mobilfilmer.

Varmt välkommen!

Gå till anmälan
 • 20 september Falkenberg

  Affärsutveckling Successteam

  Tid: 15:00 - 18:00

  Har du en ledande position eller är företagare och vill utveckla din verksamhet och roll som ledare/företagare kan du ingå i ett affärsutvecklingsteam där du tillsammans med 6-8 andra företagare/ledare utvecklar era verksamheter.

  Information och anmälan
 • 13 oktober Falkenberg

  Seminarium – Lär dig mer om upphandling

  Tid: 08:00 - 10:00

  Under seminariet kommer du få veta vad en upphandlingar är, hur den går till och varför vi som kommun behöver göra en upphandling.

  Information och anmälan
 • 27 oktober Falkenberg

  Seminarium – Hur svarar du på en upphandling?

  Tid: 08:00 - 10:00

  Under seminariet kommer du att få veta hur du gör för att lämna du anbud, vad du ska tänka på och vad det innebär att vara leverantör till Falkenbergs kommun.

  Information och anmälan
Nyfiken på fler evenemang?