• 17 november Falkenberg

  Näringslivsfrukost i Ullared

  Tid: 07:30 - 09:00

  Föreläsning där Carina Rikardson bjuder på sin resa med Äsphults Hälsogård och Daniel Modiggård, chefsstrateg på Hallandstrafiken, om hur vårt framtida hållbara resande kommer att se ut.

  Information och anmälan
 • 27 november Halmstad

  Smarta finansieringslösningar i tuffare tider

  Tid: 12:00 - 14:30

  I en tid av ekonomisk osäkerhet och förändringar är det avgörande för företag att hitta kloka finansieringslösningar. Exportcenter Väst bjuder därför in till ett seminarium där smart och kostnadseffektiv finansiering av internationella expansion utforskas.

  Deltagare kommer att ges en översikt av makroekonomiska faktorer som inflation, ränteutveckling och valutor, samt praktiska råd om hur företag kan hantera en utmanande finansieringsmarknad.

  Information och anmälan
 • 6 december Digitalt

  Webbinar AI – Tips och trix

  Tid: 12:00 - 13:00

  Webbinar där du som företagare få lära dig hur du kan använda AI i er verksamhet.

  Information och anmälan
 • 15 december Varberg

  Varmt välkommen på frukostseminarie den 15:e december i Varberg!

  Tid: 07:30 - 09:00

  Den psykologiska kraften – acceleratorn för affären 🚀

  Stefan Almér, vd på STAYFUN tillsammans med Malin Engelbrektsson, Psykosyntesterapeut, håller i en inspirerande föreläsning kring det faktum att vi psykologiskt och omedvetet påverkar vår omgivning, våra relationer, våra handlingar och våra resultat. Som människor tenderar vi att omedvetet stå i vägen för oss själva, privat som professionellt. Exempelvis att på ett tidigt stadium fånga möjligheter.
  Stefan och Malin kommer dela med sig om hur vårt omedvetna ledarskap kostar oss massor i form av uteblivna resultat och begränsad expansion samt visa på hur vi genom ett ökat medvetet ledarskap, inte bara driver en effektiv välmående organisation utan också bygger en kultur som accelererar affären.

  📅 15 december klockan 7:30-9:00
  📍 Ventilo 2.0 Varberg

  Till denna intressanta morgon bjuder vi på frukost. Vi ses väl?!

  Information och anmälan
Nyfiken på fler evenemang?