Finansiering

Ansök till Emax Sverige

Emax Sverige är ett av Sveriges största evenemang för unga entreprenörer. Varje år samlar Emax upp till 100 av Sveriges främsta entreprenörer i åldern 18-20 år för att ge kunskap, inspiration, nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt entreprenörskap.

Den 19-23 juni är det dags för Emax Sverige 2022. Under fyra dagar får du som deltagare uppleva en mix av inspirerande föreläsningar, workshops, nätverkande med andra deltagare och coachning under hela evenemanget. Dessutom tävlar du i Emax Challange, där intensiv idégenerering, lagarbete och problemlösning kopplat till FN:s globala mål är i fokus.

Läs mer om Emax Sverige 2022 här.

 

Vi söker:
Nu söker vi i Falkenberg, Varberg, Halmstad, Laholm och Hylte efter unga driftiga entreprenörer som vill och vågar satsa på det dem brinner för. Känner du någon eller är du en sådan person ta chansen och skriv en kort motivering till varför just du/hen ska vinna ett stipendium (värde 15 000 kr) för en plats till Emax Sverige 2022.

 

Nominera:
Nominera genom att fylla i formuläret nedan. Sista dagen för nominering är den 6 maj. Ett urval kommer att göras av en jurygrupp bestående av representanter från hallands kommuner. De som går vidare kommer att bli kontaktade för en kortare intervju. Alla som blivit intervjuade kommer att få ett besked innan den 23 maj. En förutsättning för att den nominerade ska få stipendiet är att hen kan och vill delta.

Lämna din nominering här.

Den nominerade:

Du som nominerar: