Finansiering

Emax Sverige 2023

Är du eller känner du en ung, driven och engagerad person i åldern 18-20 år? 

 

Då kan du eller hen vara personen vi söker. Ta chansen och skriv en kort motivering nedan till varför du/hen ska få en plats för att delta på Emax Sverige 2023 – ett av Sveriges största entreprenörskapsevent för unga.

 

Varje år samlar Emax upp till 100 av Sveriges främsta entreprenörer i åldern 18-20 år för att ge kunskap, inspiration, nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt entreprenörskap.

 

Den 18-22 juni är det dags för Emax Sverige 2023. Under fyra dagar får du som deltagare uppleva en mix av inspirerande föreläsningar, workshops, nätverkande med andra deltagare och coachning under hela evenemanget. Dessutom tävlar du i Emax Challange, där intensiv idégenerering, lagarbete och problemlösning kopplat till FN:s globala mål är i fokus.

 

Läs mer om Emax Sverige 2023 här>>.

 

Vi söker:
Nu söker vi i Falkenberg, Varberg, Halmstad, Laholm och Hylte kommun efter unga drivna personer som vill och vågar satsa på det dem brinner för. Känner du någon eller är du en sådan person ta chansen och skriv en kort motivering till varför just du/hen ska vinna ett stipendium (värde 15 000 kr) för en plats till Emax Sverige 2023.

 

Nominera:
Nominera genom att fylla i formuläret nedan. Sista dagen för nominering är den 30 april. Ett urval kommer att göras av en jurygrupp bestående av representanter från varje kommun. De som går vidare kommer att bli kontaktade för en kortare intervju. Alla som blivit intervjuade kommer att få ett besked innan den 16 maj. En förutsättning för att den nominerade ska få stipendiet är att hen kan och vill delta.

Den nominerade:

Du som nominerar: